top of page

Recensies

Moeder van Job
(3 jaar)

Auke kwam bij ons thuis omdat we ons wat zorgen maakten vanwege onze zoon. Na de geboorte van onze dochter heeft hij een periode zijn haar geplukt wat leidde tot kale plekken in zijn haar.  

 We hadden wel de indruk dat stress een rol speelde maar we wilden graag weten wat er in zijn hoofd omgaat en tips horen hoe we er het beste mee om zouden kunnen gaan. 

Auke gaf aan dat Job een hele gevoelige jongen is (hoogsensitief) en daardoor veel externe prikkels oppakt vanuit zijn omgeving en dit versterkt kan worden bij grote veranderingen voor hem zoals de geboorte van zijn zusje .

 

Job voelde zich in het bijzijn van Auke gelijk op zijn gemak. Voor hem was het even lastig om opnieuw zijn plek in het gezin te vinden.

Auke heeft ons handvaten gegeven hoe hier goed mee om te gaan. Daardoor hebben we geleerd hoe we Job kunnen helpen in het vinden en behouden van een juiste balans gedurende de dag. Hij is ook heel energiek en kan makkelijk over zijn grenzen gaan waardoor het erg belangrijk is dat wij deze samen met hem kunnen bewaken.

 

Voor Job is mede door de hulp van Auke de rust teruggekeerd en het haar als nooit tevoren teruggekomen. Ook is hij heel erg gek op zijn kleine zusje!  We waren en zijn erg blij met de hulp die Auke aan ons geboden heeft.

Logo_Auke_Witlogo_transparant.png

Ik ben erg onder de indruk van de manier hoe Auke mijn dochter aanvoelde en met haar omging. Mijn dochter stelde zichzelf helemaal open terwijl ze normaal gesproken vrij gesloten is. Op een hele prettige manier voelt ze waar de “pijnplek” zit en pakt ze die aan. Haar ervaring en aanpak maar vooral de manier hoe ze precies mijn kind aanvoelt en contact maakt sprak mij heel erg aan! Mijn dochter heeft heel veel aan haar hulp gehad. Supermooi mens van binnen en buiten! Ik zou haar bij iedereen aanbevelen! 

Logo_Auke_Witlogo_transparant.png

Ik ervaar mijn gesprekken met Auke heel positief omdat ik haar altijd alles kan vertellen en ik me echt op me gemak voel als ik bij haar ben, ze is echt een luisterend oor en zie ook echt dat ze wil helpen! 

Als ik bij haar ben voor een gesprek voelt het niet als een negatief gesprek want we kunnen goed met elkaar lachen en hebben allebei altijd heel veel te vertellen.

Logo_Auke_Witlogo_transparant.png

Moeder van Roos 
(15 jaar)

Christian
(17 jaar)

Moeder van Christian
(17 jaar)

Een lieve meid die je altijd op je gemak laat voelen, die altijd het beste bij jou naar boven haalt. 

Een luisterend oor geen oordeel, altijd correct en professioneel, 

Betrouwbaar, een goede steun voor jong en oud. 

Logo_Auke_Witlogo_transparant.png
Auke straalt rust en zekerheid uit tijdens haar behandelingen en ze weet waar ze het over heeft. Een combinatie van kennis en vertrouwen maakt dat zowel ikzelf als mijn dochter van 4 al veel baat hebben gehad bij de behandelingen van Auke en wij blijven zeker komen.​
Logo_Auke_Witlogo_transparant.png

Rosanne
(29 jaar)

Al een lange tijd was ik op zoek naar een familieopstelling, maar ik wou het niet in groepsverband en ik kon niet de geschikte coach vinden. Toen kwam ik via Instagram Auke Wolbers tegen, zij was die ik zocht, het voelde goed en ik maakte een afspraak. 

 

Vorige week heb ik een 1 op 1 familieopstelling bij Auke gedaan. Ik voelde me door haar zacht- en openheid al snel op mijn gemak.

 

Het was soms emotioneel zwaar maar het voelde veilig om het te laten gebeuren. Tijdens de sessie kreeg ik veel verheldering en duidelijkheid. Ik heb er veel aan gehad en ik vond het een mooie en waardevolle ervaring. Nogmaals bedankt Auke!

Logo_Auke_Witlogo_transparant.png

Moeder van Lynn
(4 jaar)

bottom of page